Трагикомичния живот на японския работник  20 Виж всички снимки

29.08.2017, 12:00

Никак не е забавно!

   
 
<p><span style="background-image: url(../img/wline.gif); background-color: #ffffff;">Дейвид</span> <span style="background-image: url(../img/wline.gif); background-color: #ffffff;">Тесински</span> е фотограф, който посещава Япония и създава серия от снимки, посветена на японските работници. Той ги оприличава на роботи, защото работят неуморно всеки ден.</p>

Дейвид Тесински е фотограф, който посещава Япония и създава серия от снимки, посветена на японските работници. Той ги оприличава на роботи, защото работят неуморно всеки ден.

Дейвид Тесински е фотограф, който посещава Япония и създава серия от снимки, посветена на японските работници. Той ги оприличава на роботи, защото работят неуморно всеки ден.

Дейвид разказва, че в продължение на години те пият с колеги и клиенти, връщайки се вкъщи пияни в 2 часа, а на сутринта се връщат отново в офиса. Понякога просто спят по улиците, защото не могат да си позволят такси, тъй като те са само овце в огромните корпорации. Те работят ежедневно 14 часа или повече.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ