Редки снимки на буйната младост на 70-те години  23 Виж всички снимки

19.05.2017, 20:00

Заснети от гимназиален учител

   
 
<p><span>Преди да стане световно известен фотограф, <span style="background-image: url(../img/wline.gif);">Доузеф</span> <span style="background-image: url(../img/wline.gif);">Сабо</span> работи като гимназиален Учител в Лонг <span style="background-image: url(../img/wline.gif);">Айлънд</span>. За да привлече вниманието на учениците си, на първи учебен ден той взима фотоапарата си в гимназията. <span style="background-image: url(../img/wline.gif);">Джоузеф</span>използва фотографията, за да се създаде по-силна връзка между себе си и младите хора.</span> </p>

Преди да стане световно известен фотограф, Доузеф Сабо работи като гимназиален Учител в Лонг Айлънд. За да привлече вниманието на учениците си, на първи учебен ден той взима фотоапарата си в гимназията. Джоузефизползва фотографията, за да се създаде по-силна връзка между себе си и младите хора. 

Преди да стане световно известен фотограф, Доузеф Сабо работи като гимназиален Учител в Лонг Айлънд. За да привлече вниманието на учениците си, на първи учебен ден той взима фотоапарата си в гимназията. Джоузеф използва фотографията, за да се създаде по-силна връзка между себе си и младите хора. 

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ