Притежаваш криптовалута? Можеш да станеш почетен гражданин на Вануату!

06.08.2018, 16:00

Стани част от този тропически рай

   
 
Притежаваш криптовалута? Можеш да станеш почетен гражданин на Вануату!

Ако сте притежател на криптовалута и искате да станете част от тихоокеанската държава Вануату, имате късмет. Благодарение на плетформата Aditus и нейната връзка с Информационния център на Вануату, вие ще може да подадете формуляр за почетно гражденство и съответно да извършите плащанията в криптовалута. 

2084443

Вануату е държава, някога позната като Нови Хебриди, която се състои от 83 красиви острови. През януари миналата година правителството на Вануату пусна пограма за подпомагане на развитието на държавата и поддържането на нейната неопетнена природа. Средствата, събрани от кандидати, които желаят да станат граждани на този тропически рай, ще допринесат за подобряване на инфраструктурата и икономическото развитие на Вануату. 

2084445

Новите граждани ще се радват на ниски данъци за своя бизнес, както и на безвизов достъп до 127 държави, сред които Швейцария, Великобритания, Сингапур и Хонг Конг.  Не на последно място новопристигналите крипто-притежатели ще се наслаждават на драматичен вулканичен пейсаж и на уникални места за гмуркани. Благодарение на всички тези незаменими условия, Вануату е класирана според Happy Planet Index на четвърто място за най-щастливо място за живеене.

2084444

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ