Възможно ли е сексът да ни омръзне?

01.12.2021, 10:05

И още как...

   
 
Възможно ли е сексът да ни омръзне?

Повечето мъже приемат идеята за секс всеки ден много присърце и им се иска постоянно да се между чаршафите с партньорката. Но истината е, че прекаленото правене на секс може да доведе до сериозни последствия. Няма да ти падне, разбира се, но съществува огромен риск напълно да изгубиш интерес.

Мислиш, че е невъзможно? Помисли си пак!

Качество срещу количество

Да, понякога бързият секс преди работа може да е страхотен, но той не позволява достатъчен телесен и дори емоционален контакт между двамата партньори. За да е пълноценен половият акт, трябва да се разделите с 2-минутния секс всяка сутрин, а да се отдадете на по-продължителни ласки някоя или друга вечер с любимата.

1880017

Става твърде очаквано и скучно

Да, постоянното правене на секс го прави твърде предсказуем и омръзва. Можете да превърнете любовната игра в предизвикателство, за да се предаде много повече интензивност на акта.

Но защо изобщо правим толкова много секс?

Често се случва двойките да се скъсват от секс, за да компенсират нещо друго, което липсва във връзката им.

1880016

Нормално в определен етап от отношенията си да узреете повече и да станете интимни и в други аспекти от връзката си. Но ако все пак правите много секс, уверете се,ч е не се случва, за да оставите на заден план някой съществен проблем и да се заблуждавате, че всичко между вас е перфектно.

И въпреки всичко няма точно поставена граница за това колко често и продължително трябва да правите секс.

1880015

Щом се обичате правете го.

Единственият проблем е, че постоянното практикуване намалява насладата от секса, затова разнообразявайте се и вършете повече дейности заедно, за да не изгубите интерес един към друг и връзката ви да се основава само на физическите забавления.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ