Откриха причината, поради която някои жени не обичат да им правиш орален секс!

05.07.2017, 16:30

Имаме лоши новини, читательо

   
 
Откриха причината, поради която някои жени не обичат да им правиш орален секс!

Канадски учени от университетите Свети Франсис и Куийнс, публикуваха статия в изданието "Списание за сексуални изследвания". Резултатите от изследването ние бихме затрили и изгорили, защото могат да станат отговорни за раздялата на милиони двойки.

Няма как да не ти се е случвало, понякога твоето момиче да не иска да му правиш орална любов – това се е случвало на всички мъже. Еми, честито! Днес ще разбереш причината.

Запитването е към 806 човека с активен сексуален живот за разлика от теб (шегички си правим, не се връзвай). В хода на изследването са задавани въпроси, от които всяка баба би изпаднала в безсъзнание. Просто защото всички въпроси са за сексуалния им начин на живот и в частност – оралният секс.

Оказва се, че повечето жени, които отказват, просто не искат да "връщат услугата". Ако не си разбрал – да ти правят същото.

Учените също казват, че жената трябва да достигне определена зрялост, за да се наслаждава от минета, тъй като самото действие не стимулира ерогенните центрове. Жените, на които им харесва да го правят изпитват възбуда от контрола, страстта и това да доставят огромно удоволствие, а за това си трябва определена нагласа.

Еми, Това е!

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ