Играй с Div.bg и спечели билети за филма "Малък голям живот"

05.01.2018, 09:45

Спечели един от 5-те двойни билета!

   
 
Играй с Div.bg и спечели билети за филма "Малък голям живот"

Представете си свят, в който хората са високи едва 13 см. Как? Норвежки учен, чиято цел е да реши световния проблем с пренаселването на планетата, прави сензационно откритие и изготвя план, според който човечеството да премине от голям към малък размер през следващите 200 години.

Пол Сафранек (Мат Деймън) е обикновен човек от Омаха, който мечтае за по-добър живот със съпругата си Одри (Кристен Уиг). Водени от тази мечта, Пол и Одри решават да загърбят стреса в Омаха, да се смалят и да заживеят в обществото на малките хора, където парите им имат много по-голяма стойност отколкото в нормалния свят. Едно малко решение, което повлича след себе си редица големи събития, които ще променят живота им завинаги.

2020068

Потопете се в един изцяло нов свят и погледнете живота от малката гледна точка. Вкусете лукса на малкото общество и открийте големите възможности.

2020069

Очаквайте "Малък голям живот " в кината от 12 януари. А дотогава можете да участвате в нашата игра и да спечелите един от петте двойни билета за филма!

Това, което трябва да направите, е да отговорите с коментар под статията:

"Ако можехте да избирате, бихте ли се смалили, за да живеете като царе?"

Имате време до 23:59 ч. на 21.01.2018 г. Пет от вас ще спечелят двоен билет за прожекцията на филма "Малък голям живот ". Те ще бъдат обявени на 22.01.2018 г. в DIV.bg.

Желаем Ви успех и внимавайте какво си пожелавате!

Официалните правила на играта можете да вижте тук.

Трейлърът на филма можете да видите тук:

 

 

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ