6 мъжки цитата за оралната любов!

12.02.2019, 17:00

Ако може да се нарече любов

   
 
6 мъжки цитата за оралната любов!

В платформата The Village се обсъди темата за мъжа и оралният секс. И по-точно: техния опит и дали им харесва, когато жената е отгоре. Избрахме топ цитатите.

"Аз съм от Кавказ и съм възпитаван като истински мъж. Винаги ми е харесвало порно, в което има орална любов и затова помолих приятелката ми да го направим. Първо тя ми направи, после аз. Усещането е нормално. Все едно ядеш пирожка без нищо."

Халил, 24 години

"Нямам нищо против жената да ти сяда на лицето, но просто позата е неудобна. Предпочитам когато е легнал."

Мартин, 28 години

2134459

"Беше ми ужасно трудно до последно да разбера кое от всичко е клитора. Размахвах си езика навсякъде и карах на усещане дали ѝ харесва или не. Само където почти винаги получавах "Давай по-добре с ръка?". После реших стабилно да се образовам."

Алексей, 22 години

"Правил съм орална любов на приятелката си още преди да правим истински секс. Просто тогава бяхме на 17 години и ни се искаше да изчакаме. Отнасям се отлично към това деяние, просто е малко трудно да свършиш момичето така."

Сергей, 21 години

"Винаги сам съм поемал инициативата, но ми се е случвало след някакво време момичето да отдръпне главата ми. Осъзнавам, че правя нещо грешно и съм се издънил, но ми се иска да ми кажат какво е нередното, а не просто да се отдръпват."

Юри, 23 години

2134460

"Не мога да се сетя дали познавам мъж, който има нещо против да го прави. Наистина. Срещал съм жени, които негативно се отнасят към оралния секс, но не си спомням да съм имал приятел, който да ми е споделял, че не му харесва."

Александър, 31 години

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ