6 мобилни приложения за пияници

05.01.2018, 12:00

Специално за теб!

   
 
6 мобилни приложения за пияници

Пиенето на алкохол придобива нови измерения. В мобилния свят съществуват приложения, които с изцяло на алкохолна тема и са идеални за теб, пияницо!

Swig (iOS/Android)

2019288

Това е общността на любителите на алкохола. Интерфейсът напомня на Instagram и съдържа море от снимки, тагове, коментари и харесвания, но на алкохолна тема.

Drynk.Me (iOS)

Приложението ще ви помогне да намерите нови приятели по интереси. Тук можете да обменяте новини с други потребители, да гледате безплатни дегустации на спиртни напитки, да споделяте идеи за коктейли и да организирате бележки.

Hello Vino (iOS/Android)

2019287

Приложението ще ви помогне да изберете вино за определено ястие като месо, пица, морски дарове, национална кухня, супа, десерт (всеки раздел е разпределен на няколко подраздела). Можете да изберете вино за специален повод и дори вино за подарък.

Mixology (iOS/Android)

Безплатно ръководство за коктейли с хиляди рецепти.

BrewGene (iOS/Android)

Тази апликация е подходяща за тези, които предпочитат бира. Услугата ви позволява да оценявате сортовете, да споделяте коментари и въз основа на това да получавате препоръки. Всеки ден можете да изберете "бирата на деня", която си заслужава да опитате, ако търсите нещо ново.

Drunk Dial No (iOS)

Приложението поставя тест за трезвост под формата на математически примери. Струва 0.99 долара и съществува само за iOS, но за Android има безплатни аналози.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ