Руска рулетка на руска сватба (+ видео)

07.06.2018, 17:00

Какво толкова може да се обърка?

   
 
Руска рулетка на руска сватба (+ видео)

Какво не им е наред на хората, които носят оръжия по сватбите? Някои забравяме дори да донесем подарък, а те си носят пистолетите.

Случката, която можете да видите на клипче по-долу, се случи в родното място на руската рулетка - Москва. Така че... нищо изненадващо. Всъщност повечето заглавия, които ще прочетете по темата, гласят нещо от сорта на "russian roulette gone wrong", но някак си на нас ни се струва, че са малко неточни. Сякаш нещо се е объркало. Как обаче можеш да играеш на руска рулетка и нещо да се обърка? Т.нар. "объркване" е част от играта - означава, че си загубил! 

Какво става на клипчето? Виждаме някакъв тип в светла риза, който вади пистолет и се обяснява нещо на публиката. Насочва пистолета към главата си, натиска спусъка и нищо. Оглежда се, за да види кой иска да последва гениалния му пример. Очевидно желаещи не липсват, защото някакъв друг гений почти веднага взима оръжието, за да повтори процедурата. Най-вероятно, за да впечатли някоя от мацките на партито. Е, халал да му е, защото почти не си пръска черепа.

Клипчето се развива прекалено бързо, поради което не става много ясно, но човекът не е мъртъв. Благодарение на реакцията на мъжа до него, той се отървава със сериозна рана в главата. Предполагаме, че това е последната покана за глупака в светлата риза, който извади оръжието на първо място. 

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ