Jack Daniel's създадоха кафе с вкус на уиски

09.02.2018, 17:00

Сипвай!

   
 
Jack Daniel's създадоха кафе с вкус на уиски

Мразим да ставаме рано, но току що на бял свят се появи нещо, което ще ни стимулира да го правим с невъобразимо желание!

Ето, че за да ободрят утрините ни, от Jack Daniel's решиха да създадат кафе с вкус на уиски. Имат свои чаши за кафе, чаши за пътуване, кафе на зърна и Арабика.

2030039

Ето как фирмата описва своя продукт:

Нашата уникална смесица от гурме кафе е 100% Арабика, наситена с автентично уиски от Тенеси Jack Daniel's и  е средно изпечено, което осигурява богат аромат.

Отличителните белези са нотки на карамел и ванилия, които се усещат при всяка глътка.

Ние сме майстори от 1984 г. насам и се придържаме към стриктни стандарти за качество при снабдяването и производството на най-доброто кафе.

2030037

Също като уискито Jack Daniel's, нашата кафена смес е изработена с гордост, използвайки пресни зърна и специални методи за печене за вкусна запарка с подчертан характер и гладко покритие.

За разлика от ирландското кафе, не можете да се напиете с кафето на Jack Daniel's, тъй като в него няма алкохолно съдържание.

Зърната са напоени в уискито за дълъг период от време, но процесът на печене отнема всеки алкохол, оставяйки дълбокия, нежен канелен аромат.


   
 
ЕТИКЕТИ
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ