Къщата с яйцата

12.04.2018, 13:00

Нова мания в Ню Йорк

   
 
Къщата с яйцата

Няма нужда да следвате знаци или да проверявате Google Maps, за да намерите къщата с яйцата в долната източна част на Манхатън. Вместо това, следвайте хората, облечени в слънчево жълто, които носят яйчени ризи и яйчни обеци.

2048864

Яйчното облекло е предназначено за нова изложба, която е отворена до края на юни. За тези, които не са запознати с нея 0т Instagram, помещенията в тази къща са ярко осветени и разкошно украсени, които се поддават на фотография. Популярни подобни такива са стаите в Музея на сладоледа, който преди това се появи в Ню Йорк и доминира в социалните медии.

Изложбата заема 3300 квадратни метра, двуетажна площ, инсталация, украсена яйца. Пухкави облаци, прикрепени към стените, от бити белтъци, къдетопосетителите получават чаши за яйца. Гостите, могат да пълзят сред гигантските яйца в масивна кутия или да седнат в жълто-бяла топка.

2048862

Лицето, което отговаря за това екзотично бизнес начинание, е Biubiu Xu. Първоначално, тя казва, тя си е представяла просто пространство за снимки. (Тя дошла с идеята по време на вечеря, изпълнена с яйца, миналата година.) Но докато Xu е фен на арт инсталациите, тя не е сама художничка: а учи счетоводство. Така тя назначава дизайнерите Anji Lu и Defu Kong от 3T Studio, които изобретяват митологията на Egg Housе.

2048865

Стаите препращат към идеята за желанието много млади хора да намерят своето място в джунглата на Ню Йорк. Тук, в тази къща може да намерите всичко, уютна спалня, градина, люлки висящи от тавана и още много други, които да ви внушат усещането за спокойствие в големия шумен град.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ