Датска фирма създава най-яките детски площадки!  27 Виж всички снимки

20.04.2017, 10:30

Не сте виждали подобно нещо!

   
 
<p><span>Днешните деца са изключително облагодетелствани не само от страна на <span style="background-image: url(../img/wline.gif);">креативните</span> методи за образование, но и заради разнообразието от различни начини за игра. Не се и учудваме, че страната от която идва LEGO е създател на тези невероятни детски площадки. Прииска ни се отново да сме деца и малко да си поиграем!</span></p>

Днешните деца са изключително облагодетелствани не само от страна на креативните методи за образование, но и заради разнообразието от различни начини за игра. Не се и учудваме, че страната от която идва LEGO е създател на тези невероятни детски площадки. Прииска ни се отново да сме деца и малко да си поиграем!

Днешните деца са изключително облагодетелствани не само от страна на креативните методи за образование, но и заради разнообразието от различни начини за игра. Не се и учудваме, че страната от която идва LEGO е създател на тези невероятни детски площадки. Прииска ни се отново да сме деца и малко да си поиграем!

Създателите са Оле Барслунд Нилсен и Кристиян Йенсен от фирмата MONSTRUM, която практикува тази дейност от 2003 година насам.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ