Американските модели отговориха на Ирма със секси снимки на плажа  15 Виж всички снимки

14.09.2017, 12:45

Така се прави!

   
 
<p>Ураганът <span style="background-image: url(../img/wline.gif); background-color: #ffffff;">Ирма</span> опустоши огрмна територия и ненапразно бе обявен за един от най-силните. В <span style="background-image: url(../img/wline.gif); background-color: #ffffff;">Алабама</span> десетки хора останаха без дом, сградите са унищожени, електропроводите са повредени. Но напук на това американските модели се снимаха а плажа и ние нямаше как да останем безразлични!</p>

Ураганът Ирма опустоши огрмна територия и ненапразно бе обявен за един от най-силните. В Алабама десетки хора останаха без дом, сградите са унищожени, електропроводите са повредени. Но напук на това американските модели се снимаха а плажа и ние нямаше как да останем безразлични!

Ураганът Ирма опустоши огрмна територия и ненапразно бе обявен за един от най-силните. В Алабама десетки хора останаха без дом, сградите са унищожени, електропроводите са повредени. Но напук на това американските модели се снимаха а плажа и ние нямаше как да останем безразлични!

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ